Kynnen oikaisuhoidot

Sisäänkasvaneen kynnen hoito 35€

Kynnen reunasta leikataan kulma pois lyhentämällä sitä, puhdistetaan sekä laitetaan capoline-eriste pitämään kynsi irti ihosta. Mikäli kynnen reuna on tulehtunut, käytetään haavahoitotuotteita.

Podofix-kynnenoikaisu yhdelle kynnelle 50€

Hoito on kivuton ja kynnen hoidattamisen tuntee heti. Huoltoväli on noin 5 viikkoa. Pääsääntöisesti kynttä hoidetaan niin kauan, kuin haluttu tulos saavutetaan. Hinta on yhdelle podofix liuskalle/yksi kynsi

Titaanilankaoikaisu yhdelle kynnelle 65€

Titaanilanka on yksi kynnenoikaisuhoito. Siinä hoitoväli on pidempi kuin liuskahoidossa (hoitoväli 4 viikon välein, ensimmäinen väli noin 2 viikkoa). Ensimmäisellä käynnillä kynnen pintaan tehdään hyvä pohja, johon tartunta-aine laitetaan titaanilankaa varten. Tämän jälkeen mitataan titaanilanka oikean pituiseksi ja samalla päätetään titaanilangan pituus kynnen mukaan. Titaanilanka kiinnitetään langan päistä kynteen.

Onyfix -kynnenoikaisu 96€

UUSI kynnenoikaisumenetelmä, joka on monipuolinen ja kivuton. Kysy siis lisää tästä hoidosta. Hinta on yhdelle kynnelle.

Oikaisuhoitojen kontrollikäynti 38€

Huoltokäynnillä lyhennetään kynnet tarpeen mukaan ja katsotaan samalla, onko oikaisumenetelmä pysynyt varpaan kynnessä.

Kynnen liuskahoito-oikaisu 30€

Tämä on hetkellinen hoito.
Kynnen oikaisu liuskahoidolla. Liuskahoidolla saadaan kynnen kaarevuus loivemmaksi. Hoitoväli noin 2 viikkoa.

Silikoniortoosi 55€

Ortoosi tehdään aina yksilöllisesti asiakkaalle mittatilaustyönä, tarpeen mukaan, mistä määräytyy myös hinta. Ortoosilla voidaan keventää, suojata ja korjata ihoa vaivaisenluulta tai erottaa varpaat toisistaan. Hinta on molempiin jalkoihin yhteensä.