• jalkojenhoitaja 045 130 9231 / kosmetologi 045 130 9231
  • info@hyvinvointihento.fi
  • Heinola, Finland

Gua Sha -terapiahoidot

Stressinpoisto 56€

Vesielementin Gua Sha -hoito. Hoidossa käydään läpi selkä sekä jalat meridiaanein. Loistava apu stressinpoistoon!

Jännitysniska 56€

Tensio neck Gua Sha -hoito. Tästä hoidosta saat apua päänalueen liikerajoitteisuuteen, näkö- ja kuuloaisteja, huimausta, migreeniä ja päänsärkyä helpottamaan sekä ajatuksia kirkastuttamaan.

Iskiashoito 56€

Iskias hoito Gua Shalla. Hoito auttaa pakara-alueen vaivoihin, reisiin, pohkeisiin ja jumiutuneisiin jalkoihin.

Chakra Gua Sha healing 56€

Chakrat ovat energian muuntautumis-, latautumis- ja informaatiokeskuksia, mitä tässä hoidossa hoidetaan. Hoidossa keskitytään 7 päächakran hoitoon ja hoitoon yhdistyy samalla reiki-hoito.

Rentouttava kiinalainen koko kehon Gua Sha -hieronta 99€

Hieronta on palauttava sekä samalla rentouttava koko keholle suunniteltu kokonaisuus. Hieronnassa käsitellään kokonaisvaltaisesti keho; jalat, vatsa, rintamus, kädet, selkä, pää ja kasvot.

Selän Gua Sha -hoito 56€

Gua Shalla käsitellään koko selkä; alaselkä, lapaluut, lavat, lapojen välit, hartiat ja kallonpohja

Vatsan Gua Sha -hoito 74€

Hoidossa käsitellään koko vatsan alue. Tämä hoito aktivoi aineenvaihduntaasi ja auttaa turvotukseen, ibs -vaivoihin, kuukautiskipuihin, paniikkihäiriöihin, ahdistukseen, masennukseen sekä suolisto-oireisiin. Hoito tehdään lämpöisillä kivillä.


Käsien Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa avataan käsien jumitiloja hieronnalla. Saat apua alkavaan tai jo olevaan jännetuppi, golf- ja kyynärpääkipuihin. Hoidossa käsitellään molemmat kädet ranteista olkavarsiin. Tällä hoidolla saat apua käsien jänne ja jumitiloihin.


Kämmenten Gua Sha -hoito 37€

Hoidossa avataan hieronnalla kämmenet ulko- ja sisäpuolelta; käsitellään jokainen sormi ja peukalo sekä kämmenten luiden välit kauttaaltaan. Käsitellään myös rannekanavia. Hoito auttaa paljon heille, jotka näppäilevät paljon soittaen, koneella, yleensä käyttävät paljon sormia tai kärsivät alkavasta rannekanavaoireyhtymästä. Hoito on loistava ei-lääkinnällinen hoito.