Kehon tasapainotus Gua Sha -hoidot

Näistä hoidoista saat apua tunteiden, henkisyyden ja kehon energiahoitoihin


Parasympaattinen hermosto Gua Sha -hoito 56€

Sympaattinen, stressaava keho rauhoitetaan parasympaattiseen hermostoon hengityksien, eteeristen öljyjen ja vaihtolämmön avulla. Hoidossa käsitellään kasvoja, kallonpohjaa, käsiä, rintakehää, jalkapohjia sekä vatsaa.


Tunteiden Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään kehossa olevia akupisteitä; päästä, käsistä, selästä, vatsasta ja jaloista.


Yin & yang Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa tasapainotetaan mieltä ja kehoa. Tämä hoito on joka kerta erilainen. Ikinä ei tiedä, mitä löydät tämän hoidon varattuasi. Kerro tilanteestasi ajanvarauksen yhteydessä, jotta voimme jo valmiiksi miettiä sopivaa hoitoa eikä se ole sinun hoitoajastasi pois.

kaikella pitää olla tasapaino

Chakra Gua Sha -hoito 56€

Chakrat ovat energian muuntautumis-, latautumis- ja informaatiokeskuksia, mitä tässä hoidossa hoidetaan. Hoidossa keskitytään 7 päächakran hoitoon ja hoitoon yhdistyy samalla reiki-hoito. Voimme myös yhdistellä hoitoon suitsukkeita. Kerro ajanvarauksen yhteydessä tuoksuherkkyydestäsi, mikäli suitsuketta tai tuoksuja ei saa käyttää. Hoidon voimme toteuttaa täysin vaatteiden päältä tai sitten lakanalla ilman vaatteita, voit itse määritellä miten haluat. Pelkällä lakanalla hoito on aisteja hivelevä, suosittelemme!


Energian puhdistus 37€

Meissä jokaisessa on välillä energiatukoksia, tekee hyvää päästä pysähtymään hetkeksi. Tämän pysähdyksen aikana saat vain olla, keskitymme hengitykseen, käytämme suitsukkeita ja erilaisia kiviä. Hoito on joka kerta erilainen. Oletko valmis hetkeksi vain olla?


Gua Sha -meditaatio

Pyydä tarjous erikseen, saatavilla soittamalla tai sähköpostin kautta info@hyvinvointihento.fi!

Tämä on aivan toisenlainen hoito. Meditaatiossa käytämme kivien energiaa hyödyksi. Räätälöimme juuri semmoisen meditaatio hetken, mitä tarvitset. Voimme toteuttaa tämän yksilöhoitona tai ryhmässä, meillä tai teillä.