Kasvohoidot

Kasvohoidot räätälöimme ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Otamme huomioon allergiat ja herkkyydet, kun suunnitellaan yhdessä kanssasi kasvohoitosi hoidon alussa.

Tervetuloa nauttimaan ja pysähtymään hetki kiireiltä

Minikasvohoito 42€

– Arjen luksusta ja pieni pala hemmottelua –

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekoltee alueiden käsittelyn. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, aineellisen kuorinnan, naamion, päähieronnan ja hoitovoiteen.


Nuorten kasvohoito 50€

– Nuorelle naiselle tai miehelle –

Hoito on suunniteltu pääasiassa 12-18 -vuotiaille, jotka tarvitsevat arkeen ja juhlaan apua ihonhoidon kanssa.

Hoito sisältää ihonhoidon neuvonnan lisäksi alkupuhdistuksen, aineellisen kuorinnan, ihon lämmityksen, mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, naamion ja hoitovoiteen.


Rentouttava kasvohoito 70€

– Stressivapaa hoitohetki –

Hoito sisältää kasvojen, kaulan, dekoltee alueen hoidon. Hoidossa iho kuoritaan lempeästi, annetaan pitkä rentouttava hieronta, naamio kosteuttamaan, ajatuksia vapauttava päähieronta ja hoitovoiteet.


Kosteuttava kasvohoito 89€

– Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito –

Vadelman B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Mekaaninen kuorinta kirkastaa ihoa tehden siitä tasaisen näköisen. Virkistävä voidenaamio tuo ihoon runsaasti kosteutta. Hoito on kosteusköyhän ja samean ihon pelastus.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, aineellisen kuorinnan, seerumin, hieronnan, naamion, päähieronnan sekä hoitovoiteet ja kotihoitovinkit.

Ekopharma Vadelma -kosteuttava sarja

Puhdistava kasvohoito 89€

– Ihoa puhdistava, tasapainottava ja kirkastava kasvohoito –

Puhdistava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Se sopii myös aknesta kärsivälle sekä runsaasti talia erittävälle iholle. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen ja syväpuhdistavan aktiivihiili-kuorinnan.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, aineellisen kuorinnan, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus tai laitteella ultraäänipuhdistus, seerumin, naamion, päähieronnan, hoitovoiteet ja kotihoitovinkit. Halutessasi lisäpalveluna kasvo-kaula-dekolteehieronta.

Ekopharma Karpalo -puhdistava sarja

Lisää hoitoja tulossa tammikuu – maaliskuu -23 aikana!

Mikäli haet jotakin juuri sinulle sopivaa, ota yhteyttä ja suunnitellaan sopiva paketti!