Hemmottelevat suklaahoidot

Suklaa on mielelle ja keholle hyväksi. Aivan ihana, ylellisen tuntuinen suklaahieronta, joka on muutakin kuin hierontaa.
Kehosi saa yli 1200 vaikuttavaa mineraalia raakasuklaan ansiosta. Hoidossa suklaa tuo rentoutta, mielihyvää, stressitasot laskevat ja iho jää miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi. Raakakaakaosuklaan antioksidantit vahvistavat pieniä verisuonia, jonka avulla kehosi saa paremmin ravinteita. Parantaa ihoa ja auttaa suojaamaan ulkoisilta rasitteilta kuten auringosta palamiselta.
Hoidossa iho kuoritaan itsetehdyllä kuorinta-aineella ja iholle levitetään raakasuklaamassa, joka imeytetään hieronnalla keholle.
Hoitoon tullessa, jätä ne parhaimmat vaatteet kotiin. Kannattaa siis tulla rennoilla ja semmoisilla alusvaatteilla, mitkä ei haittaa jäädä suklaan värjäämäksi (ei lähde pesussa puhtaaksi).
Räätälöimme myös omanlaiset hoidot suklaasta. Kysy lisää!


Suklaahieronta 75€

Hoitoaikaan sisältyy riisuminen, suklaamassan teko hierontaa varten, hieronta valitsemallesi alueelle, suklaan peseminen iholta pois ja pukeutuminen. Aktiivinen hieronta-aika 45min.

suklaanaamio selällä

Hemmotteleva suklaakasvohoito 75€

Hoito sisältää kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle käsittelyn; kuorinta ihollesi sopivalla kuorintatavalla, ihana juuri sinua varten, itse tehty, paikan päällä syötävän hyvä suklaanaamio, hemmotteleva hieronta ja kosteuttavat loppuvoiteet suojaamaan ihoasi. Hoito päättyy sisäisesti nautittavalla suklaalla.


Hemmotteleva käsienhoito 75€

Hoitoaikaan sisältyy kahvikuorinta- ja suklaanaamioaineen teko. Hoidossa käsitellään kädet kainaloista sormenpäihin asti, edestä ja takaa. Hoito sisältää kynsinauhojen mahdollisen siistimisen, kynsien lyhennyksen, kahvikuorinnan iholle ja suklaanaamion hieronnan kera. Hoito jättää kädet pehmeiksi ja hoidetun oloiseksi. Suosittelemme jokaiselle!


Hemmotteleva suklainen jalkahoito 75€

Hoitoaikaan sisältyy kahvikuorinta- ja suklaanaamioaineen teko. Hoidossa käsitellään polvet varpaisiin asti. Hoito sisältää jalkakylvyn, kahvikuorinnan, kynsien kosteutuksen öljyllä, suklaisen jalkanaamion ihastuttavalla ja rentouttavalla hieronnalla. Aktiivinen hoito-aika 45-50min.


Koko kehon hemmotteleva suklaahoito 125€

Hoidossa käsitellään koko keho edestä ja takaa, kaulasta varpaisiin sekä kädet. Hoitoaikaan sisältyy riisuminen, kahvikuorinta- ja suklaanaamioaineen teko, kuorinta, suklaanaamio sekä suklainen hieronta. Hoito virkistää mieltä ja kehoa. Tuoksut loppupäivän ajan suklaalta ja ihosi tuntuu kosteutetulta. Hoito päättyy sisäisesti nautittavalla suklaalla. Aktiivinen hoitoaika 100min.


Hemmotteleva suklaahoito yläkeholle 80€

Hoidossa käsitellään yläkeho edestä ja takaa, vyötäröstä kaulaan ja kädet. Hoitoaikaan sisältyy riisuminen, kahvikuorinta- ja suklaanaamioaineen teko, kuorinta, suklaanaamio sekä suklainen hieronta. Hoito virkistää mieltä ja kehoa. Tuoksut loppupäivän ajan suklaalta ja ihosi tuntuu kosteutetulta. Hoito päättyy sisäisesti nautittavalla suklaalla. Aktiivinen hoitoaika 45min.


Hemmotteleva suklaahoito alakeholle 80€

Hoidossa käsitellään alakeho edestä ja takaa, vyötäröstä varpaisiin. Hoitoaikaan sisältyy riisuminen, kahvikuorinta- ja suklaanaamioaineen teko, kuorinta, suklaanaamio sekä suklainen hieronta. Hoito virkistää mieltä ja kehoa. Tuoksut loppupäivän ajan suklaalta ja ihosi tuntuu kosteutetulta. Hoito päättyy sisäisesti nautittavalla suklaalla. Aktiivinen hoitoaika 45min.

suklaanaamio jaloilla