Kädet ovat käytetyimmät työkalumme ja päivän aikana altistuvat monille erilaisille rasituksille, kuten fyysinen työ ja vaihteleva sää. Jotta kätesi voivat hyvin, on niistä syytä pitää huolta. Käsien pesu pesee iholta pois bakteerit ja lian, mutta myös käsien luonnolliset rasvat.

Muista siis hemmotella käsiäsi tasaisin väliajoin <3

Pikamanikyyri 27€

Kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsien öljyäminen hajusteettomalla tai omalla tuoksumiksauksella sekä käsien rasvaus

Kosteuttava ja käsiä hellivä hoito 50€

Kynsinauhat hoidetaan, kynnet viilataan, kuorinta (mikäli ihon kunto sen sallii), kädet hierotaan kyynärpäihin asti, naamio, kynsinauhaöljy kynsille.

Geelilakkaukset

Yksivärinen kestolakkaus 50€

Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle. Palveluun kuuluu kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsinauhaöljy sekä käsivoide. Pituutta ei lisätä. Varauksesta kaikkien kynsien koristelu +10€, muuten 1€ / 1 kynsi.

Luonnonkynnen yksivärinen geelivahvistus 60€

Loistava apu lohkeileviin ja uurteisiin kynsiin, omien kynsien pinta tasoittuu kauniiksi ja saat nätit kynnet joko yksivärisellä geelillä tai voidaan tehdä koristeltu. Palveluun kuuluu oman kynnen geelivahvistuksen lisäksi kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsinauhaöljy sekä käsivoide. Varauksesta kaikkien kynsien koristelu +10€, muuten 1€ / 1 kynsi.

Geelien poisto 30€

Vanhojen geelien poisto, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsinauhaöljy sekä käsivoide. Kyntesi palautuvat ja saavat hengähtää geelien jälkeen ilman uusien laittoa.

IBX

Käytetään koko kynnelle, joko suojaamaan geelilakan alla ja/tai vahvistamaan omaa luonnollista kynttä sen kasvaessa. Hoito ei sovi akrylaattiallergiselle. Kysy lisää kosmetologiltamme!

IBX -korjaava ja vahvista hoito 42€

Hoito sisältää pikamanikyyrin ja IBX -hoidon 1.kerran. Hoidon aikana käydään läpi kynsien korjaussuunnitelma.

IBX -korjaava ja vahvista jatkohoito 20€

Hoito sisältää IBX -jatkohoidon ensimmäisestä hoidosta, mistä aikaa maksimissaan kaksi viikkoa. Jatkohoidon hinta ei sisällä pikamanikyyriä.

IBX -hoito muiden käsien hoidon yhteydessä +15€

IBX boost -suojaava ja tasoittava hoito 52€

Hoito sisältää pikamanikyyrin, IBX sekä IBX boost hoidon. Hoidon aikana käydään läpi kynsien hoitosuunnitelma.

IBX boost -hoito muiden käsien hoidon yhteydessä +25€