Kädet & kynnet

Kädet ovat käytetyimmät työkalumme ja päivän aikana altistuvat monille erilaisille rasituksille, kuten fyysinen työ ja vaihteleva sää. Jotta kätesi voivat hyvin, on niistä syytä pitää huolta. Käsien pesu pesee iholta pois bakteerit ja lian, mutta myös käsien luonnolliset rasvat.

Muista siis hemmotella ja hoidattaa käsiäsi tasaisin väliajoin

IBX

Ennen IBX -hoitoa

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Aine imeytetään lämmön avulla kynsilevyjen väliin, mikä kuluu vain kasvamalla pois.

Tämä hoito sopii hyvin myös pureskelijoille sekä niille, jotka haluavat täysin siistin ja luonnollisen näköiset kynnet.

Hoito ei sovi akrylaattiallergiselle.

Kysy lisää kosmetologiltamme!

SOPII LOISTAVASTI MYÖS HEILLE, JOTKA EIVÄT VOI LAKATA KYNSIÄ TÖIDEN PUOLESTA!

IBX -hoidon jälkeen

IBX -korjaava ja vahvista hoito 42€

IBX -hoidon aineet imeytetään kynsilevyjen väliin, mikä kuluu pois vain kasvamalla. Loistava hoito heille, jotka eivät voi töiden puolesta pitää kynsilakkaa. Käytetään koko kynnelle, joko suojaamaan geelilakan alla ja/tai vahvistamaan omaa luonnollista kynttä sen kasvaessa. Hoito sisältää IBX:n lisäksi pikamanikyyrin. Hoidon aikana käydään läpi kynsien korjaussuunnitelma.


IBX -korjaava ja vahvista jatkohoito 20€

Hoito sisältää IBX -jatkohoidon ensimmäisestä IBX -hoidosta, mistä aikaa maksimissaan kaksi viikkoa. Jatkohoidon hinta ei sisällä pikamanikyyriä. Hoitokäynnillä suunnitellaan jatkohoidot yhdessä kynsien korjaamiseksi.

IBX -hoito muiden käsien hoidon yhteydessä +15€


IBX boost -suojaava ja tasoittava hoito 52€

Hoito sisältää pikamanikyyrin, IBX sekä IBX boost hoidon. IBX Boostin päälle voidaan laittaa kirkas päällislakka geelillä, jolloin siivousaineetkaan eivät poista suojausta kynnen päältä tai halutessaan vain olla ilman päällislakkaa, jolloin kynnet ovat huoltovapaat, mutta itsestään kuluvat pois. Hoidon aikana käydään läpi kynsien hoitosuunnitelma.

IBX boost -hoito muiden käsien hoidon yhteydessä +25€


Käsien hoidot

Pikamanikyyri 30€

Kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsien öljyäminen hajusteettomalla tai omalla tuoksumiksauksella sekä käsien rasvaus


Kosteuttava ja käsiä hellivä hoito 50€

Kynsinauhat hoidetaan, kynnet viilataan, kuorinta (mikäli ihon kunto sen sallii), kädet hierotaan kyynärpäihin asti, naamio, kynsinauhaöljy kynsille.


Geelilakkaukset

Kestolakkauksella saa nätin muutaman viikon kestävän lakkauksen. Kuvassa ranskalainen kestolakkaus

Yksivärinen kestolakkaus 50€

Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle. Palveluun kuuluu kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsinauhaöljy sekä käsivoide. Pituutta ei lisätä. Varauksesta kaikkien kynsien koristelu +10€, muuten 1€ / 1 kynsi.


Luonnonkynnen yksivärinen geelivahvistus 60€

Loistava apu lohkeileviin ja uurteisiin kynsiin, omien kynsien pinta tasoittuu kauniiksi ja saat nätit kynnet joko yksivärisellä geelillä tai voidaan tehdä koristeltu. Palveluun kuuluu oman kynnen geelivahvistuksen lisäksi kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, kynsinauhaöljy sekä käsivoide. Varauksesta kaikkien kynsien koristelu +10€, muuten 1€ / 1 kynsi.


Geelien poisto 30€

Vanhojen geelien poisto, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsinauhaöljy sekä käsivoide. Kyntesi palautuvat ja saavat hengähtää geelien jälkeen ilman uusien laittoa.


Varpaankynsien kestolakkaus 50€

Hoito sisältää varpaankynsien kynsinauhojen hoidon, kynsien lyhennys ja muotoilu, kynsien reunojen siistiminen, varvaskarvojen sokerointi, kestolakkaus, kynsinauhaöljy sekä voiteen imeytys jaloille.
HUOM! Kestolakkaus tehdään terveisiin kynsiin, ei paksuuntuneille tai värjääntyneille kynsille!

Varpaankynsien kestolakkaus