Keskivartalon Gua Sha -hoidot

Koko kehomme on yhteydessä mieleemme, tunteisiimme ja emotionaaliseen olemukseemme. On tärkeää muistaa hoitaa itseään; siitä saa mielihyvää, sosiaalisuutta, mahdollisuus puhua ajatuksia ulos sekä erityisesti se kosketuksen voima.

Kämmenten Gua Sha -hoito 37€

Hoidossa avataan hieronnalla kämmenet ulko- ja sisäpuolelta; käsitellään jokainen sormi ja peukalo sekä kämmenten luiden välit kauttaaltaan. Käsitellään myös rannekanavia. Hoito auttaa paljon heille, jotka näppäilevät paljon soittaen, koneella, yleensä käyttävät paljon sormia tai kärsivät alkavasta rannekanavaoireyhtymästä. Hoito on loistava ei-lääkinnällinen hoito.


Käsien Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa avataan käsien jumitiloja hieronnalla. Saat apua alkavaan tai jo olevaan jännetuppi, golf- ja kyynärpääkipuihin. Hoidossa käsitellään molemmat kädet ranteista olkavarsiin. Tällä hoidolla saat apua käsien jänne- ja jumitiloihin.


Suoliston Gua Sha -hoito 74€

Hoito sopii kaikkiin vatsan ja suoliston ongelmiin; ärtynyt, tulehtunut suolisto, ärtynyt ja turvonnut vatsa. Hoidossa käytetään osaksi myös eteerisiä öljyjä, mainitse ajanvarauksen yhteydessä, jos et halua tuoksuja. Käsittelemme hoidon aikana jalkoja, vatsaa, käsiä ja selkää.


Vatsan Gua Sha -hoito 74€

Hoidossa käsitellään koko vatsan alue. Tämä hoito aktivoi aineenvaihduntaasi ja auttaa turvotukseen, ibs -vaivoihin, kuukautiskipuihin, paniikkihäiriöihin, ahdistukseen, masennukseen sekä suolisto-oireisiin. Hoito tehdään lämpöisillä kivillä.


Keuhkojen Gua Sha -hoito 74€

Hoidossa käsittelemme keuhkojen alueen ongelmia; astman hoito, home-, keuhkojen tasapaino- ja iho-ongelmat. Hoito sopii uupuneille ja väsyneille ihmisille. Hoidossa käytämme hyödyksi eteerisiä öljyjä, mainitse ajanvarauksen yhteydessä mahdollisesta tuoksu herkkyydestä. Käsittelemme rintakehää, palleaa, käsiä, jalkoja sekä selkää. Käytämme hyödyksi myös perinteistä gua shaa, missä on tarkoitus tehdä jälkiä selkään. Jälkien teko edesauttaa kehoa palautumaan nopeammin, keho työstää tilaansa itse hoidon jälkeen parempaan suuntaan. Hoidon jälkeen on helpompi hengittää, alue tuntuu käsitellyltä ja rennommalta.

Keuhkojen lyhyempi Gua Sha -hoito 37€

Hoidossa käsittelemme keuhkojen aluetta vain selästä. Käytämme hyödyksi tuoretta inkivääriä sekä perinteistä gua shaa. Tässä hoidossa onkin tarkoitus tehdä jälkiä selkään. Jälkien teko edesauttaa kehoa palautumaan nopeammin, keho työstää tilaansa itse hoidon jälkeen parempaan suuntaan. Hoidon jälkeen on helpompi hengittää, alue tuntuu käsitellyltä ja rennommalta.


Selän Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään koko selkä; alaselkä, lapaluut, lavat, lapojen välit, hartiat ja kallonpohja.


Tensio neck eli jännitysniska Gua Sha -hoito 56€

Tästä hoidosta saat apua pään alueen liikerajoitteisuuteen, näkö- ja kuuloaisteja, huimausta, migreeniä ja päänsärkyä helpottamaan sekä ajatuksia kirkastuttamaan. Hoidossa käsittelemme jännitysniska eli kyhmyalueen niskassa, selkärankaa, kallonpohjaa ja koko niskan alueen.