Hieronnat

Hieronnat voidaan toteuttaa musiikkia ja ympäristön ääniä kuunnellen tai voidaan pitää terapiahetkeä samalla. Kaikki puhutut asiat jäävät liiketilan sisäpuolelle vaitiolovelvollisuuden vuoksi.

Kun varaat aikaa sähköisen ajanvarauksen tai puhelimen kautta, voit valita lisäpalvelusta ”hiljainen palvelu” tai kirjoittaa lisätieto -kenttään erikseen. Kysymme tietenkin alussa hierontaa liittyvät kysymykset ja hieronnan painoasteen, tämän jälkeen pääset rentoutumaan.

aikahinta
30min37€
45 min56€
60min74€
75min93€
90min112€
Gua Sha, imukuppi, klassinen, tulikuppaus (tulossa valikoimaan maaliskuussa)

Hieronnat toteutetaan varatun ajan mukaisesti, erilaisilla tyyleillä. Voit mainita aikaa varatessasi, jos haluat nimenomaan tietyllä tyylillä hieronnan toteutettavan. Kun tulet hierontaan, haastattelemme aluksi tilanteesi kehon suhteen, ja tehdään yhdessä hoitosuunnitelma ja tyyli toteuttaa hieronta.


Gua Sha

Erilaisilla Gua Sha -välineillä voidaan guashata koko kehoa ja mieltä monin eri tekniikoin ja tavoin, poislukien intiimialue, kainalot ja niiden läheisyys, kaula sekä taipeet.

Hoidetaan lihasperäisiä ongelmia, hermopinteitä, tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä kiinalaisen ajattelun mukaan meridiaaneja, akupisteitä ja kehon heijasteita.

Gua Shasta saat apua stressiin, lihaskireyksiin, kehon palautuvuuteen, kivun hoitoon, astmaan, päänsärkyyn, asentohuimaukseen, kuukautiskipuihin, vaihdevuosiongelmiin, suolisto-ongelmiin, äänityöläiselle, käsien ja jalkojen TULES-sairauksiin (jännetuppi, golf- ja tenniskyynärpään hoitoon), rannekanavaoireyhtymään, purentaongelmiin, selluliittiin. Tässä vain osa mainittuna. Teemme jokaiselle asiakkaalle oman hoitosuunnitelman ja annamme vinkkejä, miten voimme auttaa sinua.

Gua Sha

Imukuppi

Klassisen hieronnan otteita käyttäen sekä mahdollisuuksien mukaan imukuppien kanssa liukukuppaustahierontaa.

Sopii rentoutumiseen, lihaskipuihin, stressiin, päänsärkyyn, venähdysten hoitoon, kosmeettisen selluliitin hoitoon.

Perustuu kupin muodostamaan alipaineeseen. Kupin muodostama paine irrottaa lihaskalvon lihaksesta, joka on ”liimautunut” kiinni ja näin ollen vapauttaa ja rentouttaa myös lihaksen.

Hieronnasta on erittäin paljon hyötyä avaamaan energiatukoksia, aktivoi aineenvaihduntaa, helpottaa stressiä ja niskan alueen kipua, hermopinteitä, lihas- ja nivelkipuihin, kosmeettinen selluliitti, arpikudoksiin ja turvotuksen hoitoon, kuona-aineiden ja -nesteiden hoito, päänsärky, astma, tehostaa nivelten liikkuvuutta, lievittää urheilijan lihaskovettumia.

Imukuppihieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, ja jo 15min hoitomuoto voi vastata 60min klassista hierontaa

imukupit asiakkaan selässä

Pumppukupit

Pumppukupit on hyvin vastaavanlaiset kuin silikoniset imukupit. Pumppukupit nimensä mukaisesti pumpataan, ja koska ne pumpataan iholle, näin saadaan juuri sopiva paine nostamaan lihaskalvoa. Hyvä vaikutusaika näilläkin hoidon yhteydessä on 15min.

pumppukupit iholla

Tulikuppaus

Kun teemme kuivakuppaus hoitoa, hoidamme aina myös energiaa. Mitä enemmän kehoon tulee jälkiä, sitä enemmän on epätasapainoa myös energiavirtauksissa. Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että jäljet kertovat energia virtauksen epätasapainotilasta ja mahdollisista tukoksista.

Tulkitsemme hoidon jälkeen jäljet, mistä kerromme asiakkaille. Tulikuppaus on yhtenä vaihtoehtona hieronnan jälkeen.

bambukupit parantavien yrttien vesiseoksen jälkeen iholla

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa hierotaan käsillä asiakasta. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja rentouttaa kehoa ja mieltä.


Kiinalainen päähieronta 74€

Päähieronta koostuu kolmesta osiosta;

 • ensimmäisessä asiakas istuu, hoidetaan hartia-niska-pää
 • toisessa käydään läpi lisää hartioita sekä otsa ja kasvojen aluetta
 • kolmannessa hoidetaan asiakkaan yläselkä

Loistava tapa vähentää stressiä, rentouttaa mieltä ja kehoa, lievittää päänsärkyä ja migreenin oireita.


Kiinalainen selkähieronta 74€

Tässä hoidossa hoidetaan selän alue kallonpohjaan saakka. Hoito rentouttaa ja helpottaa kipua, jos työsi on istumatyö tai muuten selkäsi kuormittuu.


Kiinalainen jalkahieronta 56€

Hieronnassa jalkaterät käsitellään polven alapuolelle saakka.


Stressiniskahieronta 56€

Hoidetaan kallonpohja, niska-hartiaseutu, kasvot, pää ja rinnan yläosa sekä lapaluut. Niska-hartiaseudun alueella olevat ongelmat ovat ikäviä. Stressiniska vaivaa meistä monia ja yleisiä oireita ovat huimaus, päänsärky, tasapainohäiriöt, tinnitus, jäykkyys, väsymys.


Kuumakivihieronta

aikahinta
60min85€
90min125€
120min150€

Lämpöiset kivet laitetaan hoidettavalle keholle vaikuttamaan, jotka luovuttavat lämpöä syviin lihaksiin ja sen myötä keho rentoutuu.

Hieronta tapahtuu kivillä, joita vaihdetaan hoidon aikana ja pidetään lämpöisinä koko hoidon ajan. Hoidossa voidaan käyttää myös kylmäkiviterapiaa tai vaihtolämpöä. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen sekä hermostollisten ongelmien hoidoissa.


Suklaahieronta

TULOSSA VALIKOIMAAN KEVÄÄLLÄ 2023. alla infoa 🙂

aivan ihana, ylellisen tuntuinen suklaahieronta, joka on muutakin kuin hierontaa.

Kehosi saa yli 1200 vaikuttavaa mineraalia raakasuklaan ansiosta 😍 raakakaakaosuklaan antioksidantit vahvistavat pieniä verisuonia, jonka avulla kehosi saa paremmin ravinteita. Parantaa ihoa ja auttaa suojaamaan ulkoisilta rasitteilta kuten auringosta palamiselta.

Hoidossa iho kuoritaan itsetehdyllä kuorinta-aineella ja iholle levitetään raakasuklaamassa, joka imeytetään hieronnalla keholle

Hoitoon tullessa, jätä ne parhaimmat vaatteet kotiin. Kannattaa siis tulla rennoilla ja semmoisilla alusvaatteilla, mitkä ei haittaa jäädä suklaan värjäämäksi (ei lähde pesussa puhtaaksi).


Huomioithan nämä, kun varaat aikaasi

Hoidon este tai rajoitus, kysy lisää varatessasi aikaa tai laita lisätieto-kenttään viestiä : )

 • kumi- ja silikoniallergia
 • syöpä
 • vakavat ihosairaudet
 • ruusu
 • irtoluomet (ei kyseisiä kohtia käsitellä)
 • verenohennuslääkkeet
 • sydämentahdistin (+muut sydämeen liittyvät)
 • suonikohjut (myös leikatut)
 • kortisonilääkkeet
 • ohut iho
 • veritaudit
 • anemia
 • verenvuototauti
 • kuume
 • tulehdussairaudet
 • venähdykset ja tuoreet vammat
 • raskauden ensimmäinen kolmannes

Hierontojen jälkeen kotona

 • Paljon lepoa ja vettä, ei avantouintia eikä liikuntaa
 • Suositus 3x viikon välein / säännöllisesti kuukauden välein
 • Venyttelyä seuraavana päivänä
 • Palautuminen kestää 2-3 päivää (voi joissakin tapauksissa kestää jopa 7 päivää)
 • Voi tulla verenpurkaumia tai mustelmia, kun kalvo irtoaa lihaksesta (terveellinen repeäminen)
 • Voi tulla päänsärkyä, pahoinvointia, huimausta tai palautumiskipua
 • Hieronnassa herätetään kehon oma älykkyys, muisti siitä miten tulee toimia (poistaa kuonaa, palauttaa lihakset, korjaa soluja, hormonitoiminta)