• jalkojenhoitaja 045 130 9231 / kosmetologi 045 130 9231
  • info@hyvinvointihento.fi
  • Heinola, Finland

Jalkahoidot

Perusjalkahoito 56€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien lyhennys ja siistiminen, kynsien öljyäminen, lyhyt hieronta ja voiteen imeytys.


Tehojalkahoito 69€

Jalkojen kylvetys, runsaiden kovettumien poisto, paksuuntuneiden ja pitkien kynsien hoito sekä rasvaus ja omahoito-ohje. Sinulle, jolla jalkojen hoitovälisi ollut pitkä.


Jalkojen hemmottelu 50€

Lyhyt ja rentouttava jalkojen kylvetys, kuorinta, hemmotteleva hieronta jaloille, naamio ja kynsien kosteutus kynsiöljyllä sekä omahoito-ohje.


Podoks Smart 69-80€
erikoishoito

Tässä jalkahoidossa ei käytetä jalkakylpyä, vaan jalat pestään ja desinfioidaaan. Jalkapohjan kovettumiin käytetään pehmennysaineena orgaanista busteria, joka on vegaaninen, sopii kaikille ja on lisäaineeton. Iholta poistetaan kovettumaa erilaisilla työvälineillä, imeytetään öljy ihoon sekä lopuksi iho saa kauniin kiillon ja pehmeyden lopputuotteella. Kynnet lyhennetään ja siistitään. Oikealla kotihoito-ohjeella ja -tuotteilla tulos säilyy jopa 2 kuukautta.
Hinta perustuu aikaan, hoito verrattavissa perus- ja tehojalkahoitoon.


Varpaankynsien ohennus ja lyhennys 50€

Kynnet ohennetaan ja lyhennetään sekä rasvataan.


Känsien hoito 35€

Iho pehmitetään, känsät poistetaan ja tehdään kevennyshoito joko iholle suoraan tai kengänpohjalliseen (+rasvaus) sekä omahoito-ohje.


Syylien hoito 45€

Ensimmäisen kerran 45€, jatkokerrat 34€.
Sarjahoitona suositeltava syylien hoito. Hoito tapahtuu nestemäisellä typellä. Hoidossa huomioidaan jalkojen kunto, hoidetaan ja poistetaan syylät, tehdään syylien hoitoalueen suojaus ja kevennys.


Kevennyshoito 20€

Jalan ja ihon kunnon sekä varpaiden asentojen mukaan tehdään kevennys, joka voi olla esimerkiksi huopa, joka voi olla ihoon tai kenkään kiinnitettävä.


Kinesioteippaus 10€

Apua esimerkiksi jalkaterän turvotukseen sekä nilkan kipuiluun yms.


Akuutti / tulehtunut iho 35€

Erittävät kynnenreunat / ihorikot. Hoidetaan akuutti tilanne maltillisemmaksi ja tehdään haavahoito. Käynnin päätteeksi sovitaan jatkohoidosta.


Jalkapeilitutkimus 40€

Tutkimuksella havaitaan mahdolliset jalan virheasennot, selvitetään miksi kovettumat tulevat ja selvitetään niihin mahdolliset avut.
Samalla tehdään kenkäresepti, jolloin asiakkaan oman jalan todellinen koko selviää.


Jalkasienen hoito 40€

Jalkakylpy erityisesti kynsisienen hoitoon, ongelmakynnen/-kynsien hoitaminen. Omahoito-ohjeiden anto ja jatkon suunnittelu.