Elementtien Gua Sha -hoidot

Elementit kiertävät meitä koko ajan

Elementtihoitoja voi tehdä ympäri vuoden, mutta parhaimpia ne on tehdä silloisen elementin aikana kuin elämme


Veden elementin Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käydään läpi selkää, jalkoja, jalkapohjia ja päätä. Hoitoon yhdistyy akupisteitä ja meridiaaneja. Loistava apu stressiin!


Puun elementin Gua Sha -hoito 74€

Keväälle sijoittuu puun elementti, edustaa ideoita, muutosta ja uuden syntymää. Maksa ja sappirakko liittyvät hoitoon vahvasti. Hoidossa käytämme puu gua sha -välineitä.
Käsittelemme hoidossa kasvoja, päätä, hartioita, jalkoja; akillesjänteitä ja reisiä, käsiä sekä selkää.


Tulen elementin Gua Sha -hoito 56€

Kesälle sijoittuva tulen elementti, liittyy tunne- ja epätasapainotilat. Ohutsuoli ja sydän liittyvät hoitoon. Hoidossa käymme läpi rintakehää, käsiä, renmai-meridiaania (yläkehon alue keskellä pitkittäin) ja selkää.


Maan elementin Gua Sha -hoito 56€

Tässä hoidossa käytämme eteerisiä öljyjä sekä napamoxaa (pienillä rajoituksilla raskaanaolevat). Hoitoon liittyy juurrutus.
Hoidamme jalkoja, jalkapohjia, vatsaa (raskaana oleville, työstämme enemmän jalkoja sekä selkää) ja selkää.


Metallin elementin Gua Sha -hoito 74€

Hoitoon liittyy keuhkot ja paksusuoli, mitä hoidetaan. Niihin liittyy irtipäästäminen, vapautuminen, inspiraatio ja tyhjyyden tilan luomiseen. Hoidossa käsitellään päätä, käsiä, vatsaa, keuhkoja, selkää ja kallonpohjaa.


Maadoitus Gua Sha -hoito 74€

Auttaa ihmistä maanisen ja rauhattoman tilan kanssa, liian innostuneelle, hihhuloivalle ja energeettiselle ihmiselle tasapainottamaan ja juurruttamaan olemustaan. Hoidossa käsitellään jalkoja; pohkeet, reidet, pakarat, lonkat, ristiluu, suoliluun reunat, sääret, reidet ja vatsa.