Ylävartalon Gua Sha -hoidot

Kasvoille Gua Sha on noussut maailmanlaajuiseksi, ja siitä Gua Sha taidetaankin tuntea parhaiten. Gua Shalla on mahtavia vaikutuksia ja apuja kasvojen ihon hoitoon; epäpuhdas iho, silmäpussit, rypyt, juonteet, laajentuneet ihohuokoset ja anti-aging. Gua Sha vaikuttaa kasvojen ihon elastaanisuuteen, pintaveren- ja lymfanestekiertoon, auttaa päänsärkyyn ja migreeniin, laskee stressitasoja, kiinteyttää leukalinjaa, auttaa purentaongelmiin sekä hoitaa ja tasoittaa ihoa.


Yrttinen kasvonaamio Gua Shalla 37€

Hoito on vanha kiinalainen kauneushoito. Hoidossa käsittelemme vain kasvot. Kasvosi puhdistetaan meikeistä ja päivän tomuista, ihastuttavilla yrteillä haudutettu kangasnaamio levitetään kasvoillesi, minkä päältä gua shataan. Gua Shalla käsitellään tärkeimpiä kasvojen akupisteitä ja imeytetään yrttien vaikutukset ihoon.


Kasvojen Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään hieroen rintakehä, kaula, leuka, suupielet, nenä, otsa, ohimot ja niska.


Kasvojen sidekudos Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään rintakehä, kaula, leuka, silmänaluset sekä otsa. Sidekudosta hemmotellaan tarttuvalla ja venyttävällä tekniikalla. Hoito on saanut miellyttävää palautetta, jokainen kävijä on tykännyt.


Itämäinen kasvojen Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään kasvot; leuka, ohimot, silmänympärykset, posket, purentalihakset, hiusrajat, olkapäät, hartiat ja rintakehä. Hoito on hyvin monipuolinen hierontakäsittely kasvojen alueelle.


Kasvojen kiinteyttävä Gua Sha -hoito 56€

Hoito aloitetaan puhdistamalla kasvot, laitetaan seerumi ja käsitellään hieroen. Hoidossa käsitellään kaula, leuka, huulet, poskikaaret, nenä, purentalihakset, silmänympärys, otsa ja niska.


Purentalihaskäsittely kasvoille 74€

Hoidossa avataan ja rentoutetaan jumiutuneita purulihaksia. Hoidossa käsitellään rintakehä, kaula, päänkääntäjälihakset, leuka, purulihakset ja pää. Hoidon jälkeen tunnet välittömästi helpotusta jumiutuneissa lihaksissa.


Korvien Gua Sha -hoito 20€

Korvat käsitellään korvalehdistä ja korvien sisäpuolelta, emme mene korvakäytävään. Hoito on aivan loistava yhdistettävä kasvojen gua shaukseen tai purentalihaskäsittelyihin.


Pään Gua Sha -hoito 20€

Hoidossa nimensä mukaisesti käsitellään päätä, helpotetaan päänsärkyjä ja tuodaan oloasi rennommaksi. Hoidossa käsittelemme pään lisäksi kallonpohjaa sekä jännitysniska-aluetta.


Äänityöläisen Gua Sha -hoito 74€

Mikäli puhut paljon, hoito on juuri sinulle. Hoito sopii opettajille, esiintyjille, luennoitsijoille, juontajille, laulajille sekä hengittämisestä ja puhumisesta rasittuneille ihmisille. Hoidossa käsitellään rintakehä, pallea, henkitorvi, kyljet, leuka, purentalihakset, päänkääntäjälihakset, kallonpohja, selkä ja niska. Erittäin laaja-alainen ja tehokas hoito!