Koko kehon Gua Sha -vartalohoidot

Koko kehon nivelten Gua Sha -hoito 56€

Nivelet ovat yhteydessä maailmankaikkeuteen, niin kiinalainen lääketiede opettaa. Mikäli jokin nivel on kipeä, voidaan ajatella ja tarkastella nivelen emotionaalista merkitystä omassa elämässä.
Hoidossa käsitellään varpaat, sormet, nilkat, polvet, lonkka, pakarat, lonkankoukistajat, ranteet, kyynärpää, olkapäät ja kaula. Hoidon aikana myös kerrotaan eri nivelten merkityksistä.


Allergisen ihon Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään juurikin niitä ihon ongelmakohtia. Mikäli omaat atooppista ihottumaan tai psoriasista, hoito sopii sinulle. Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan allergisen ihon hoitoa; vähentämällä punoitusta, ihon kutinaa yms. Hoidossa on myös yrttejä sekä hauteita mukana tehostamassa hoitoa.


Perinteinen Gua Sha & faskiakäsittely 56€

Tämä on sitä, mistä Gua Sha on lähtenyt liikkeelle!
Täsmähoitona tehtävä hoito kehon ongelma-alueelle. Hoito voidaan toteuttaa perinteisenä Gua Sha -käsittelynä selälle, saadaan energiasalpaumaa pois kehosta, käsitellään lihaskalvoja samalla. Hoito on erittäin tehokas. Perinteisellä Gua Shalla halutaan nimenomaan saada jäljet keholle, jäljistä tulkitaan kehon energiatiloja. Jälkien teho tuntuu iholla samalta kuin esimerkiksi saunassa saman alueen hinkkausta toistuvasti.

Perinteisellä Gua Shalla tarkoituksella tehdyt jäljet. Jäljistä tulkitaan kehon energiatilat.

Koko kehon meridiaani Gua Sha -hoito 74€

Tämä on rentouttava koko kehon hoito
Hoidossa käsitellään kaikki kehon 12 päämeridiaania, lisäksi kaksi ihmeellistä kanavaa; perna ja dumai. Hoitoon kuuluu tärkeimpien akupisteiden käyminen läpi meridiaanien lisäksi.


Kivun Gua Sha -hoito 37€

Käsitellään alue tai alueita, mitkä ovat kipeitä akupisteillä sekä niiden herättelyllä.
Hoito ei sovellu akupisteiden merkityksien vuoksi raskaana oleville. Akupisteet käynnistävät synnytystä ja voivat olla sikiölle haitaksi.


Rentouttava koko kehon Gua Sha -hoito 112€

Hoidossa käsitellään rentouttavasti koko kehoa; kasvot, niska, rinnat, kädet, vatsa, jalat, selkä, lavat, niska-hartia-seutu, pää, pakarat ja jalkapohjat. Tämä hoito ei ole avaava kehon hoito.


Aromaattinen koko kehon Gua Sha -hoito 93€

Hoito on hyvin aineenvaihdunnallinen buustihoito. Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan vaikutuksia, voit mainita ajanvarauksen yhteydessä, millaisia tuntemuksia tai ongelmia koet olevan; oletko stressaantunut, suolisto ei toimi yms.
Hoidossa käsitellään rintakehää, päätä, vatsaa, jalkoja, käsiä, selkää ja jännitysniskaa.


Detox Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään jalkoja sekä käsiä Gua Shalla sekä akupisteillä. Hoito on aineenvaihduntaa lisäävä.


Selluliitti Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä, käytetään vaihtolämpöä ja imukuppeja sekä aktivoidaan selluliitti aluetta. Tyypillisin alue on reidet, mutta voimme hoitaa koko kehoa.


Arpien Gua Sha -hoito 56€

Hoidossa käsitellään arpien aluetta.
Arpihoidolla voidaan käsitellä kehon eri paikkoja; kasvot, jalat tai sektioarvet. Mainitse ajanvarauksen yhteydessä toive käsittelyalueesta. Arpien täsmähoidolla saadaan ihoa aktivoitua korjaamaan itseänsä, idea ei ole vain kosmeettinen hoito. Hoidossa yhdistetään eteerisiä öljyjä sekä imukuppeja. Parasta hoitoa sarjahoitona otettuna, näin tulee myös tuloksia.