Tervetuloa hemmotteluun, jokaisella on oikeus siihen. Olet tervetullut luokseni vaikka hikijumpan tai työpäivän jälkeen, juuri semmoisena kuin olet.

Tarjoamani palvelut kosmetologina

Ripset & kulmat
Karvanpoistot sokerilla
Kädet & kynnet
käsihoidot ja geelilakkaukset
Hieronnat
Kosmetologi Heinola
Gua Sha -terapiahoidot ja -hieronnat

UUTUUTENA TULOSSA ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi! Tulossa hinnastoon lähiaikoina, kysy nyt jo harjoitus hintaisia hoitoja

Minusta

Olen kolmannen ammattini suorittanut ja valmistunut kosmetologiksi joulukuussa 2021. Haluan tehdä asioita mahdollisimman monipuolisesti ja päivittää aktiivisesti osaamistani eri kategorioissa. Juuri nyt Gua Sha -terapeutin opinnot käynnissä ja valmistuminen 2023.

Minut näkeekin päivittelemässä meidän nettisivuja, mainoksia sekä tuomassa jatkuvasti uutta, lähinnä Hyvinvointi Hentoon. En osaa olla toimettomatta, onko se huono asia? Teen tällä hetkellä vain päivän tai kaksi viikossa vaihdellen päivien mukaan. Olen muualla ravintola-alalla myös töissä, mikä pitääkin mieleni virkeänä ja valmiina palvelemaan juuri Sinua. Tavoitteena saada kosmetologin ammatista päätyöni ja ottaa asiakkaita vastaan arkipäivinä sekä vaihdellen myös lauantaisin, nyt toki vielä toisin. Minulle saa aikoja joustavasti, kun laittaa tekstiviestiä rohkeasti.

-Roosa