Hieronnat voidaan toteuttaa täysin hiljaisuudessa vain kuunnellen rentouttavaa musiikkia. Voit unohtaa hetkeksi muun ja rentouttaa mielesi sekä kehosi

Gua Sha -hieronta

Erilaisilla Gua Sha -välineillä voidaan guashata koko kehoa ja mieltä monin eri tekniikoin ja tavoin, poislukien intiimialue, kainalot ja niiden läheisyys, kaula sekä taipeet. Hoidetaan lihasperäisiä ongelmia, hermopinteitä, tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä kiinalaisen ajattelun mukaan meridiaaneja, akupisteitä ja kehon heijasteita.

aikahinta
30min37€
45 min56€
60min74€
75min93€
90min112€

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Imukuppihieronta

Klassisen hieronnan otteita käyttäen sekä mahdollisuuksien mukaan imukuppien kanssa liukukuppaustahierontaa. Sopii rentoutumiseen, lihaskipuihin, stressiin, päänsärkyyn, venähdysten hoitoon, kosmeettisen selluliitin hoitoon.

Perustuu kupin muodostamaan alipaineeseen. Kupin muodostama paine irrottaa lihaskalvon lihaksesta, joka on ”liimautunut” kiinni ja näin ollen vapauttaa ja rentouttaa myös lihaksen.

Hieronnasta on erittäin paljon hyötyä avaamaan energiatukoksia, aktivoi aineenvaihduntaa, helpottaa stressiä ja niskan alueen kipua, hermopinteitä, lihas- ja nivelkipuihin, kosmeettinen selluliitti, arpikudoksiin ja turvotuksen hoitoon, kuona-aineiden ja -nesteiden hoito, päänsärky, astma, tehostaa nivelten liikkuvuutta, lievittää urheilijan lihaskovettumia. Imukuppihieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, ja jo 15min hoitomuoto voi vastata 60min klassista hierontaa

aikahinta
30min37€
45 min56€
60min74€
75min93€
90min112€

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa hierotaan käsillä asiakasta. Hieronta tehostaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

aikahinta
30min37€
45 min56€
60min74€
75min93€
90min112€

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


*Huomioithan nämä, kun varaat aikaasi

Hoidon este tai rajoitus, kysy lisää varatessasi aikaa tai laita lisätieto-kenttään viestiä : )

kumi- ja silikoniallergia, syöpä, vakavat ihosairaudet, ruusu, irtoluomet (ei kyseisiä kohtia käsitellä), verenohennuslääkkeet, sydämentahdistin (+muut sydämeen liittyvät), suonikohjut (myös leikatut), kortisonilääkkeet, ohut iho, veritaudit, anemia, verenvuototauti, kuume, tulehdussairaudet, venähdykset ja tuoreet vammat, raskauden ensimmäinen kolmannes


Hierontojen jälkeen kotona

Paljon lepoa ja vettä, ei avantouintia eikä liikuntaa

Suositus 3x viikon välein / säännöllisesti kuukauden välein

Venyttelyä seuraavana päivänä

Palautuminen kestää 2-3 päivää (voi joissakin tapauksissa kestää jopa 7 päivää)

Voi tulla verenpurkaumia tai mustelmia, kun kalvo irtoaa lihaksesta (terveellinen repeäminen)

Voi tulla päänsärkyä, pahoinvointia, huimausta tai palautumiskipua

Hieronnassa herätetään kehon oma älykkyys, muisti siitä miten tulee toimia (poistaa kuonaa, palauttaa lihakset, korjaa soluja, hormonitoiminta)