Kiinalainen päähieronta 74€

Päähieronta koostuu kolmesta osiosta;

  • ensimmäisessä asiakas istuu, hoidetaan hartia-niska-pää
  • toisessa käydään läpi lisää hartioita sekä otsa ja kasvojen aluetta
  • kolmannessa hoidetaan asiakkaan yläselkä

Loistava tapa vähentää stressiä, rentouttaa mieltä ja kehoa, lievittää päänsärkyä ja migreenin oireita.

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Kiinalainen selkähieronta 74€

Tässä hoidossa hoidetaan selän alue kallonpohjaan saakka. Hoito rentouttaa ja helpottaa kipua, jos työsi on istumatyö tai muuten selkäsi kuormittuu.

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Kiinalainen jalkahieronta 56€

Hieronnassa jalkaterät käsitellään polven alapuolelle saakka.

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Stressiniska -hieronta 56€

Hoidetaan kallonpohja, niska-hartiaseutu, kasvot, pää ja rinnan yläosa sekä lapaluut. Niska-hartiaseudun alueella olevat ongelmat ovat ikäviä. Stressiniska vaivaa meistä monia ja yleisiä oireita ovat huimaus, päänsärky, tasapainohäiriöt, tinnitus, jäykkyys, väsymys.

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Kuumakivihieronta

Lämpöiset kivet laitetaan hoidettavalle keholle vaikuttamaan, jotka luovuttavat lämpöä syviin lihaksiin ja sen myötä keho rentoutuu. Hieronta tapahtuu kivillä, joita vaihdetaan hoidon aikana ja pidetään lämpöisinä koko hoidon ajan. Hoidossa voidaan käyttää myös kylmäkiviterapiaa tai vaihtolämpöä. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen sekä hermostollisten ongelmien hoidoissa.

aikahinta
60min85€
90min125€
120min150€

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Imukuppihieronta

Perustuu kupin muodostamaan alipaineeseen. Kupin muodostama paine irrottaa lihaskalvon lihaksesta, joka on ”liimautunut” kiinni ja näin ollen vapauttaa ja rentouttaa myös lihaksen.

Hieronnasta on erittäin paljon hyötyä avaamaan energiatukoksia, aktivoi aineenvaihduntaa, helpottaa stressiä ja niskan alueen kipua, hermopinteitä, lihas- ja nivelkipuihin, kosmeettinen selluliitti, arpikudoksiin ja turvotuksen hoitoon, kuona-aineiden ja -nesteiden hoito, päänsärky, astma, tehostaa nivelten liikkuvuutta, lievittää urheilijan lihaskovettumia. Imukuppihieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, ja jo 15min hoitomuoto voi vastata 60min klassista hierontaa.

aikahinta
30min37€
45 min56€
60min74€
75min93€
90min112€

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Gua Sha -hieronta

Erilaisilla Gua Sha -välineillä voidaan guashata koko kehoa ja mieltä monin eri tekniikoin ja tavoin, poislukien intiimialue, kainalot ja niiden läheisyys, kaula sekä taipeet. Hoidetaan lihasperäisiä ongelmia, hermopinteitä, tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä kiinalaisen ajattelun mukaan meridiaaneja, akupisteitä ja kehon heijasteita.

aikahinta
30min37€
45 min56€
60min74€
75min93€
90min112€

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta elvyttää / rentouttaa lihaksia. Hieronnalla on paljon terveysvaikutuksia, jotka mm. aktivoi aineenvaihduntaa. Hoito tehdään käsien avulla.

aikahinta
30min37€
45 min56€
60min74€
75min93€
90min112€

*Huomioithan nämä, kun varaat hierontaa


Suklaahieronta 110€

aivan ihana, ylellisen tuntuinen suklaahieronta, joka on muutakin kuin hierontaa.

Kehosi saa yli 1200 vaikuttavaa mineraalia raakasuklaan ansiosta 😍 raakakaakaosuklaan antioksidantit vahvistavat pieniä verisuonia, jonka avulla kehosi saa paremmin ravinteita. Parantaa ihoa ja auttaa suojaamaan ulkoisilta rasitteilta kuten auringosta palamiselta.

Hoidossa

  • iho kuoritaan itsetehdyllä kuorinta-aineella
  • iholle levitetään raakasuklaamassa, joka imeytetään hieronnalla keholle

Hoitoon tullessa, jätä ne parhaimmat vaatteet kotiin. Kannattaa siis tulla rennoilla ja semmoisilla alusvaatteilla, mitkä ei haittaa jäädä suklaan värjäämäksi (ei lähde pesussa puhtaaksi).


*Huomioithan nämä, kun varaat aikaasi

Hoidon este tai rajoitus, kysy lisää varatessasi aikaa tai laita lisätieto-kenttään viestiä : )

kumi- ja silikoniallergia, syöpä, vakavat ihosairaudet, ruusu, irtoluomet (ei kyseisiä kohtia käsitellä), verenohennuslääkkeet, sydämentahdistin (+muut sydämeen liittyvät), suonikohjut (myös leikatut), kortisonilääkkeet, ohut iho, veritaudit, anemia, verenvuototauti, kuume, tulehdussairaudet, venähdykset ja tuoreet vammat, raskauden ensimmäinen kolmannes


Hierontojen jälkeen

Paljon lepoa ja vettä, ei avantouintia eikä liikuntaa

Suositus 3x viikon välein / säännöllisesti kuukauden välein

Venyttelyä seuraavana päivänä

Palautuminen kestää 2-3 päivää (voi joissakin tapauksissa kestää jopa 7 päivää)

Voi tulla verenpurkaumia tai mustelmia, kun kalvo irtoaa lihaksesta (terveellinen repeäminen)

Voi tulla päänsärkyä, pahoinvointia, huimausta tai palautumiskipua

Hieronnassa herätetään kehon oma älykkyys, muisti siitä miten tulee toimia (poistaa kuonaa, palauttaa lihakset, korjaa soluja, hormonitoiminta)